Shqiptari i Kroacisë

Shkruan: Migjen Kajtazi Më 18 korrik 2018 nga aeroporti i Gjenevës u nisëm për pushime në Kroaci me destinacion qytetin…

...

Lidhja e Diasporës Globale Shqiptare

GERMIN është një organizatë jo-fitimprurëse e themeluar në vitin 2014 dhe sot është organizata udhëheqëse për angazhimin e Diasporës Globale…

...